DESPRE NOI

Produsele lactate sunt o parte vitală a sistemului alimentar global, oferind beneficii economice și nutriționale unui mare procentaj din populația lumii. Totodată, industria produselor lactate este una într-o continuă evoluție. Practicile de management se schimbă odată cu noile tehnologii și reglementări menite să susțină economia industriei. Noi la Pecica ne bazăm pe aceste filozofii și dispunem de tehnologia cerută pentru a gestiona alimentația cu lactate și producerea lor.

Lactatele noastre sunt bogate în nutrienți, ele pot servi drept surse bune de calciu, proteine și alți nutrienți esențiali, cum ar fi fosforul, potasiul, magneziu și vitaminele A, B12 și B2.

Brandul Lactate de Pecica este unul cu tradiție în România, cu precădere în Arad, fiind cunoscut anterior ca Helvetica Milk, nume cu care ne-am făcut cunoscuți și iubiți de consumatorii de lactate, începând cu anul 1994.

De curând am inaugurat o nouă fabrică de prelucrare a lactatelor în orașul arădean Pecica, fiind una din cele mai moderne unități de profil din vestul țării, dotată cu echipamente moderne cu grad ridicat de automatizare. Producem, comercializăm și livrăm o gamă foarte variată de lactate, cu materie primă provenită doar de la vaci crescute sub atenta supraveghere a fermierilor locali.